Vedhemma.se

Nätbutiken för ved – Vedhemma.se
Vedhemma.se är inte en vanlig nätbutik. De skiljer sig nämligen från mängden av nätbutiker genom sitt sortiment, som nog får anses vara ganska ovanligt. Vedhemma.se säljer nämligen ved via nätet, för alla som använder ved för uppvärmning där hemma. Detta var när Vedhemma.se startades något helt unikt, även om det idag finns några konkurrenter som tagit efter ideen. Fortfarande är dock Vedhemma.se det första svenska företaget som började sälja ved online, så är detta något du är i behov av, rekommenderar vi verkligen att du tar en titt på denna nätbutik, då de verkligen har koll på allt som rör ved, samt allt som handlar om att sälja det på distans.

Varför handla av denna nätbutik?
Den största och viktigaste anledningen till att handla av Vedhemma.se är förstås att man då får ved levererad direkt hem, och därmed slipper man allt arbete som detta innebär om man gör det själv. Vedhemma.se är även ett bra för alla som värnar om miljön, då de jobbar hårt med att göra sin verksamhet så miljövänlig som möjligt, bland annat genom korta transportsträckor. Vedhemma.se samarbetar nämligen med flera olika leverantörer i hela landet, vilket gör detta möjligt.

Hur funkar det då att handla av denna nätbutik?
Det första du behöver göra om du är intresserad av att handla av Ved Hemma är att slå in ditt postnummer i sökrutan på deras hemsida (som också är deras webbshop). Då kommer du att få fram en lista på de alternativ av ved som du har att välja på.
Du väljer sedan vilken typ av ved och hur mycket du vill beställa, betalar via något av de betalsätt som accepteras av butiken, och får sedan din beställning hemskickad.
Du kan även själv ange när du vill att veden ska levereras om du vill det.

Vilka vedtyper säljs i nätbutiken?
För närvarande består Ved Hemmas sortiment av:
Björkved
Blandved med löv
Barrved.

Bra att veta innan du handlar
Du måste beställa via Vedhemmas hemsida, det går inte att lägga in beställningar t.ex. via e-post eller telefon.
Du kan välja att betala mot faktura om du inte vill betala för leveransen direkt. Då tillkommer dock en avgift på 29 kronor för fakturering.
Du har 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara nöjd med varan när den kommer fram. Kontakta i så fall Vedhemmas kundtjänst för att höra med dem hur du går tillväga när du returnerar veden.