Vedsäckar:

Beställ 40 liters vedsäckar. Prima björkved till bra pris.


Björkved

Därför är björkved det bästa valet om du eldar med ved där hemma
Om du använder ved för att elda och värma upp hemmet med, är björkved i regel det bästa valet av ved för de allra flesta. Det beror på att nävern i björkved tar eld mycket snabbt, vilket inte alltid är fallet med andra vedsorter. Vidare är björk ett mycket tätt trädslag, vilket gör att det brinner länge, vilket också är bra, eftersom man då inte behöver lägga till mer ved lika ofta som när man använder ett annat trädslag som ved.

Köp björkved online – beställ hos ByggMax – klicka här.

Dessutom tycker många att björk är fint, och därmed även kan visas upp i t.ex. en vedkorg, vilket förvisso inte är viktigt för alla, men det är det för en del.
Man får inte heller glömma att björk är ett av de vanligaste trädslagen i Sverige, så köper man just björkved är det i regel alltid svensk björkved man får tag på, vilket är viktigt för den som värnar om miljön och helst vill elda med något som kommer från närområdet  och inte har importerats från t.ex. utlandet.

På de flesta orter går det att få tag på björkved med lätthet, men glöm inte att man numera även kan köpa björkved och andra vedsorter via nätet, om man vill göra det riktigt lätt för sig och slippa transportera veden själv. Beställer man ved via nätet levereras den nämligen direkt hem till dig.

De flesta nätbutiker som säljer ved online har förstås björkved i sitt sortiment, eftersom det är den i särklass mest populära vedsorten i Sverige idag.